2012. szeptember 10., hétfő

Ön-stylingolás - 2. fejezet

Most jön a projekt érdekes része...:)

2. Találd meg a stílusod!

Igen, már most elkezdjük. Ez a legjobb játék az egészben - ihletet keresünk, milyenek szeretnénk lenni. Bármiből meríthetsz ihletet, amit magadénak érzel. Gyűjts rengeteg képet. Akkor gyűjtöttél jókat, ha rájuk nézel, és azt mondod: ilyen akarok lenni! Azonosulj maximálisan a stílussal.
Érdemes készíteni egy mappát, vagy egy táblát (Pinterest) a képekről, amik tetszenek. Ha vannak kedvenc stílusaid, kereshetsz rögtön azokra, ha nincs, akkor kedvenc blogokon, magazinokban kezdheted a gyűjtést, és szép lassan megtanulod, mi hova sorolható, hol, hogyan találsz hasonlókat.
Nem kell csak ruhában gondolkodni! Keress enteriőr-fotókat, tájképet, hangulatképeket, sőt, ha egyszerűbb, akár zenét, verset, könyvet is. A lényeg a stílustalálás. Az sem baj, ha több stílus tetszik, és a végére kialakul valami extrém egyveleg.
Ha már elég sok kép összegyűlt, írd össze az alap stílusokat, alkotóelemeket, amik tetszenek; például, ha sok a csipkés hátú póló, amit összeszedtél, vagy sok benne a maxiruha, és azt is, ha sok a szakadt farmer is köztük. Erre később még szükséged lehet.
Én a magam részéről egy goth, steampunk, rasta vonalon indultam most el, és keresgéltem tündésebb mozzanatokat is, illetve sok csipkét, muszlint, mintás harisnyát, széles karimájú kalapot. Most úgy érzem, egy ilyen ruhatárral sokáig elégedett lennék. Az én táblámat itt nézhetitek meg, illetve, ide is feltöltök néhány képet:)

























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése